Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Banenmarkt in Avonturenpark Hellendoorn met 'uniek kijkje achter de schermen'

05-03-2022, 12.45 uurBeeld: Theme Park Science

Wie geïnteresseerd is in een baan bij Avonturenpark Hellendoorn, krijgt de kans om achter de schermen te kijken. Het Overijsselse pretpark organiseert een banenmarkt op vrijdag 11 maart. Iedereen van 15 jaar en ouder mag vrijblijvend langskomen tussen 16.00 en 20.00 uur.

Tijdens de banenmarkt maken potentiële nieuwe medewerkers kennis met het attractiepark en hun mogelijke toekomstige collega's. Men belooft ook "een uniek kijkje achter de schermen". Verder kunnen deelnemers een attractie beleven.

Er wordt gezorgd voor een hapje en drankje. Vooraf aanmelden is niet nodig. Avonturenpark Hellendoorn zoekt veel personeelsleden voor verschillende afdelingen. Er staan vacatures open voor de entree, de attracties, de winkels, de horecapunten, de schoonmaak en het glijbanenpark.

Interviews
Onlangs werd ook een nieuwe website gelanceerd in de hoop geïnteresseerden over de streep te trekken: werkenbijhellendoorn.nl. Daar staan niet alleen actuele vacatures, maar bijvoorbeeld ook interviews met huidige medewerkers over hun werkzaamheden.

Nederlandse attractieparken hebben sinds de uitbraak van de coronacrisis grote moeite om aan voldoende personeel te komen. Nu de coronabeperkingen zijn opgeheven en de capaciteit omhoog kan, wordt dat probleem alleen maar groter.

Laagdrempelig
Solliciteren bij Hellendoorn is daarom zo laagdrempelig mogelijk gemaakt, vertelt een woordvoerster. "Geen lastige formulieren die veel tijd kosten, maar nagenoeg één druk op de knop. Je kunt zelfs met ons whatsappen."

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be