Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling maakt openingsdatum Wereld van Sindbad bekend: 1 januari 2022

15-12-2021, 16.10 uur

De Efteling start het nieuwe jaar met een feestelijke gebeurtenis. Het nieuwe themagebied de Wereld van Sindbad, onderdeel van parkdeel Reizenrijk, wordt op zaterdag 1 januari 2022 officieel geopend. Na het vieren van oud en nieuw kunnen Efteling-fans meteen doorrijden naar Kaatsheuvel.

De opening komt iets later dan verwacht. Eerder viel op basis van de onderhoudskalender van het attractiepark te concluderen dat het gebied half december 2021 af zou zijn. Zelf heeft de Efteling tot nu toe nooit een specifieke openingsdatum genoemd.

De Wereld van Sindbad bestaat uit de vernieuwde bootjesmolen Sirocco, de nieuwe waterspeelplaats Archipel en de bestaande achtbaan Vogel Rok. Op maandag 6 september begonnen de werkzaamheden. Nu blijkt dat de klus bijna zeventien weken in beslag neemt.

Feestjaar
Op dit moment legt men de laatste hand aan het gebied. 2022 belooft sowieso een feestjaar te worden voor de Efteling, want het attractiepark bestaat zeventig jaar. Dat wordt het hele jaar op verschillende manieren gevierd.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be