Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Dronken bezoekers misdragen zich bij Europa-Park-hotel: politie grijpt in

06-11-2021, 11.24 uur

Dronken bezoekers hebben afgelopen weekend voor problemen gezorgd bij een themahotel van Europa-Park. Twee mannen van 29 en 23 jaar werden kort na middernacht het hotel uitgezet vanwege misdragingen. Toen ze op straat kwamen te staan, bleven ze onrust stoken.

Daarop moest de beveiligingsdienst van het Zuid-Duitse attractiepark opnieuw ingrijpen. Ook werd de politie ingeschakeld. Omdat met name de oudste van de twee zich verzette tijdens de aanhouding, was er fysiek geweld nodig om de man mee te kunnen nemen naar het politiebureau.

Bij de arrestatie werden de politieagenten meermaals uitgescholden. Uit een blaastest op het bureau bleek dat de personen 2 promille alcohol in hun bloed hadden. De herrieschoppers zijn nu in afwachting van strafrechtelijke vervolgingen.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be