Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling vervangt karretjes van achtbaan Max & Moritz

06-11-2021, 11.03 uurBeeld: @Mitch20713925

Oplettende Efteling-fans zullen zien dat er iets niet klopt aan de karretjes van de dubbele familieachtbaan Max & Moritz. Normaal gesproken hebben de twee personages Max en Moritz allebei een eigen trein, met een ander uiterlijk. Nu ogen beide locomotieven ongeveer hetzelfde.

De Efteling heeft enkele karretjes van de Max-trein vervangen voor onderhoud. Het park heeft een aantal reservebakjes achter de hand, om ervoor te zorgen dat de attractie operationeel kan blijven op de volledige capaciteit.

De reservekarretjes ogen net iets anders dan de gebruikelijke karretjes, met elementen uit beide treinen. Voor de vorm van de reservelocomotief werd het uiterlijk van het eerste Moritz-karretje gebruikt, met een ontstopper op de voorkant.

Zitplaatsen
De Max-locomotief, die nu ontbreekt, is vormgegeven als een grote ton met een opwindsleutel. Een volledige trein bestaat uit één locomotief en negen treinstellen met in totaal 38 zitplaatsen.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be