Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Halloweenparade Disneyland Paris blijft langer te zien

06-11-2021, 11.51 uurBeeld: @DLPReport

De halloweenparade van Disneyland Paris blijft ook komende week te zien. Eigenlijk duurt het halloweenseizoen tot en met zondag 7 november, gevolgd door de start van de kerstperiode op zaterdag 13 november. Mickey's Halloween Surprise wordt echter ook na zondag opgevoerd.

Disneyland viert Halloween sinds 1 oktober, maar vanwege de coronaregels duurde het tot 23 oktober voordat de parade te zien was. Mickey's Happy Halloween Surprise heeft dus nog maar twee weken gedraaid. Bezoekers kunnen de parade nog bekijken tot en met donderdag 11 november.

De parade bestaat uit vier verschillende wagens. Het gaat om een uitgeklede versie van de gebruikelijke halloweenstoet Mickey's Halloween Celebration, zonder dansers en zonder een stop met een showelement op Central Plaza.

Draak
Tijdens Disney's Halloween Festival 2021 verschijnt ook de enorme mechanische Maleficent-draak uit Disney Stars on Parade regelmatig op de paraderoute. Bij de aanvang van het kerstseizoen wordt er een volledig nieuwe kerstparade geïntroduceerd.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be