Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Video: vrouw valt met scootmobiel in het water bij Efteling-attractie Gondoletta

30-09-2021, 10.46 uur

Een Efteling-bezoeker heeft een nat pak gehaald bij bootjesattractie Gondoletta. Op videobeelden is te zien hoe een vrouw in het water terecht is gekomen met een scootmobiel. Het duurt even voordat haar gezelschap haar op de kant kan trekken.

Een medewerker van de Efteling kijkt van een afstandje toe. De attractie staat ondertussen stil. In het filmpje, dat woensdagsavond op videosite Dumpert verscheen, geeft een Vlaams gezin vanuit een verderop gelegen bootje commentaar bij de penibele situatie.

"Dat gaat niet meer werken, die machine", reageert een vrouw. Een man kan zijn lach niet inhouden. Als een kind vraagt wat er gebeurd is, antwoordt hij gniffelend: "Die wou zwemmen." Inmiddels zijn de beelden al zo'n 35.000 keer bekeken.

Verkeerde stand
Een woordvoerder van de Efteling vult aan dat de vrouw in het water niet slecht ter been was: ze wilde het voertuig parkeren voor degene die er eigenlijk mee reed. Doordat de scootmobiel in een verkeerde stand stond, reed het gevaarte het water in.

"De mevrouw in kwestie is opgevangen en haar kleren zijn gedroogd. Verder was ze in orde." De scootmobiel zelf, afkomstig van een verhuurbedrijf, doet het ook nog.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be