Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland verrast fans met nostalgische muziek tijdens fandag

26-09-2021, 17.35 uurBeeld: @toverlandfans, @SimonTAdventure

Fans van Toverland hebben zaterdagavond herinneringen kunnen ophalen aan vervlogen tijden. Tijdens een speciale fandag in het Limburgse attractiepark kregen deelnemers de kans om na sluitingstijd ritjes te maken in de houten achtbaan Troy. Daarbij werd voor één keer de oude soundtrack van de attractie teruggehaald.

Tegenwoordig klinkt rond Troy muziek gecomponeerd door het Duitse bedrijf IMAscore. In het verleden was er een nummer te horen met de titel Troy de Sensatie. Voor de fandag, georganiseerd door de ToverlandFansite, keerde het oude Troy-lied terug.

Dat zorgde voor enthousiaste reacties bij de aanwezige pretparkfanaten, die luidkeels meezongen en meeklapten met de muziek. Troy de Sensatie, van componist Erik Maessen, werd gezongen door Barry van Opbergen en Bram Antonis. Het ruim drie minuten durende nummer is nog te beluisteren op streamingdiensten als Spotify.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be