Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Vier kinderen gewond op Franse kermis: bakje breekt af

08-09-2021, 13.58 uur | Reacties

Bij een ongeluk met een Franse kermisattractie zijn afgelopen weekend vier kinderen gewond geraakt. Ze zaten in een bakje van een vliegtuigmolen, dat plotseling afbrak. De slachtoffers - drie jongens en één meisje in leeftijden tussen 2 en 6 jaar - werden vervolgens naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval vond zaterdagavond rond 20.00 uur plaats op de Foire à l'Ail Fumé, een jaarlijks terugkerend festival in de Noord-Franse gemeente Arleux. Na het incident hebben de autoriteiten besloten om de hele kermis te sluiten, melden regionale media.

Dat zorgde voor boosheid bij exploitanten van andere attracties, die niet begrepen waarom zij ook niet meer open mochten. De oorzaak van het ongeluk met de vliegtuigmolen wordt nog onderzocht.

Meer kermis
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be