Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland introduceert silent disco tijdens Halloween Fright Nights

08-09-2021, 12.52 uur | ReactiesBeeld: Nightlife

Naast alle horror-belevingen zorgt Walibi Holland ook voor een feestje tijdens de Halloween Fright Nights. Op het plein bij achtbaan Speed of Sound is op halloweenavonden voor het eerst een silent disco te vinden. Bezoekers kunnen daar uit hun dak gaan met een koptelefoon op.

"Met een koptelefoon op je kop helemaal in je eigen danswereld", zo luidt de omschrijving van Walibi. "En de dj draait. Niet alleen plaatjes, maar letterlijk: hij draait." Het muzikale extraatje zit inbegrepen bij de entreeprijs.

De silent disco duurt tot 22.00 uur. Het park blijft open tot 23.00 uur. Verder zorgt een dj tot 22.00 uur voor een feeststemming bij Mainstage, het podium voor reuzenrad La Grande Roue. Ook in de scare zone Firepit, tegenover de ingang van achtbaan Lost Gravity, wordt muziek gedraaid.

Meer Walibi Holland
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be