Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Mondkapjes mogen nu af bij meet-and-greets in Disneyland Paris

06-09-2021, 14.07 uur

De regels voor mondkapjes in Disneyland Paris zijn iets minder streng geworden. Voortaan hoeven bezoekers geen mond- en neusmasker meer te dragen als ze op de foto gaan met een Disney-figuur. Ook bij fotolocaties met officiële Disney-fotografen zijn mondkapjes niet meer noodzakelijk.

Dat heeft Disneyland vandaag bekendgemaakt. Voorwaarde is wel dat er afstand wordt gehouden tussen alle bezoekers en personeelsleden. "De aanpassing geldt alleen voor de fotomomenten zelf en niet voor de wachtrijen", staat in een verklaring.

In de rest van de parken moeten de mondkapjes voortdurend op blijven bij alle bezoekers van 6 jaar en ouder, behalve tijdens eten en drinken. In uitgaansgebied Disney Village geldt de mondkapjesplicht alleen binnen. Medewerkers dragen te allen tijde mondkapjes, zowel binnen als buiten.

Meer Disneyland Paris
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be