Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Games

Video: onmogelijke attracties in nieuw pretparkspel Park Beyond

26-08-2021, 16.10 uur

Een nieuwe pretparkgame draait om het ontwikkelen van onmogelijke attracties. Spelers van Park Beyond krijgen de opdracht om bestaande, klassieke rides te transformeren tot vernieuwende, bizarre creaties die niet realistisch hoeven te zijn.

"In Park Beyond bouw je het park van je dromen zonder dat je wordt afgeremd door de zwaartekracht", staat in de omschrijving. "Je kunt de attracties maken waar je altijd van hebt gedroomd, maar die in het echte leven niet zouden kunnen bestaan."

Dat concept wordt 'impossify' genoemd. De fantasierijke game van ontwikkelaar Limbic Entertainment bevat "tientallen innovatieve modules om eenvoudig unieke achtbaan te maken met duizenden combinaties".

PlayStation
Het spel komt naar verwachting in 2022 uit voor PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S en de pc. Uitgever Bandai Namco deelde deze week een eerste videotrailer, waarin enkele voorbeelden van onmogelijke attracties voorbijkomen.Meer games
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be