Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walygator Sud-Ouest

Gigantisch logo van voormalig Walibi-pretpark wordt geveild

17-08-2021, 09.15 uur

Walibi-fans opgelet: het logo dat de afgelopen jaren op de entreepoort van het Franse pretpark Walibi Sud-Ouest hing, wordt geveild. Het gaat om zes gigantische rode letters die samen het woord 'Walibi' vormen. Dit jaar kreeg het attractiepark een nieuwe naam.

De bestemming heet voortaan Walygator Sud-Ouest, niet te verwarren met zusterpark Walygator Grand Est in Noord-Frankrijk. Op veilingsite eBay wordt het oude logo aangeboden. Het startbod bedroeg 800 euro. De veiling duurt voorlopig tot 22 augustus.

Inmiddels heeft iemand 1000 euro geboden. Wie uiteindelijk als hoogste bieder uit de bus komt, zal de letters zelf moeten ophalen in Zuid-Frankrijk. Ze liggen klaar in de gemeente Aubiac, onderdeel van departement Lot-et-Garonne.

Meer Walygator Sud-Ouest
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be