Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Telefoon leeg in Walibi Holland? Pretpark verkoopt powerbanks

26-09-2021, 17.50 uur

Walibi Holland schiet bezoekers met een lege telefoon te hulp. In de grote souvenirwinkel in de overdekte Hall of Fame zijn sinds kort speciale Walibi-powerbanks verkrijgbaar. Die kunnen gebruikt worden om de batterij van een mobieltje op te laden.

De powerbanks met het Walibi-embleem erop kosten 17,95 euro per stuk. Op de balie in de zogeheten W.A.B Shop staat ook een bak met andere toebehoren voor mobieltjes, zoals adapters, oplaadkabels, oortjes en telefoonhouders.

De W.A.B Shop bevindt zich bij de uitgang van achtbaan Xpress: Platform 13. Walibi-bezoekers hebben hun telefoon hard nodig tijdens een dagje uit: het verplichte virtuele wachtrijsysteem van het pretpark, dat nog actief is tot en met zondag 3 oktober, werkt via een mobiele website.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be