Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling verkoopt avondtickets: vier uur toegang voor 25 euro

28-06-2021, 17.33 uur

Wie genoegen neemt met een paar uurtjes Efteling, kan deze zomer kiezen voor een avondticket. Het attractiepark verkoopt speciale entreebewijzen die vier uur geldig zijn: van 18.00 tot 22.00 uur. Daarvoor vraagt men 25 euro.

De Efteling is van 9 juli tot en met 5 september dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00 uur, met uitzondering van 12 tot en met 15 juli en 19 tot en met 22 juli. Een normaal toegangskaartje, dat de hele dag gebruikt kan worden, kost op die dagen 45 euro.

De wachtrijen bij de attracties sluiten om 22.00 uur. Om 21.45 uur vindt de laatste show van fonteinenspektakel Aquanura plaats. Niet alleen de reguliere ticketverkoop voor het hoogseizoen startte vandaag; ook abonnementhouders kunnen nu een reservering plaatsen voor de periode tot en met 5 september.

Maan
Normaal gesproken werkt de Efteling met vier verschillende soorten tickets: Reus (45 euro), Draak (43 euro), Elf (41 euro) en Fakir (38 euro). Het avondticket van 25 euro wordt Maan genoemd.

Vorig jaar besloot de Efteling 's zomers in eerste instantie te werken met twee verschillende tijdslots. Bezoekers konden langskomen van 09.00 tot 18.00 uur óf van 19.00 tot 23.00 uur. Dat bleek geen succes. Na twee weken werd het concept overboord gegooid.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be