Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Twee nieuwe frietspecialiteiten in de Efteling: pulled chicken en avocado

05-07-2021, 11.29 uur

In de Efteling zijn deze zomer twee nieuwe frietspecialiteiten verkrijgbaar. Het attractiepark heeft er een traditie van gemaakt om 's zomers en 's winters bijzondere frietgerechten te serveren bij snackrestaurant De Smulpaap op het Anton Pieckplein.

Dit jaar koos men voor twee verschillende zomerspecials: een grote bak friet met pulled chicken, piccalilly, ui, sla en citroen-pepermayonaise en een vegetarische optie met gefrituurde avocado, ui, rucola en chilisaus. Ze kosten 5,50 euro per stuk.

In de zomer van 2020 stond een bak friet met sla, uienringen, jalapeño-kaasballen, citroen-pepermayonaise en chilisaus op het menu. Afgelopen winter verkocht de Efteling friet met champignons, rucola, uienringen en truffelmayonaise.





Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be