Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Thorpe Park Resort

Video: Engels pretpark opent hallucinerend Black Mirror-doolhof

22-05-2021, 11.04 uur | Reacties

Het Engelse pretpark Thorpe Park heeft een attractie geopend voor fans van de duistere tv-serie Black Mirror. In het Black Mirror Labyrinth maken bezoekers een hallucinerende tocht langs verontrustende digitale ontwikkelingen. Een YouTube-video laat zien hoe dat precies verloopt.

Er wordt veel gebruikgemaakt van videoprojecties en lichteffecten om het Black Mirror-universum tot leven te wekken. Thorpe Park beschrijft de attractie als "een verwrongen, zenuwslopend doolhof dat de zintuigen tart".

Vanwege de beperkte capaciteit moet een bezoek aan de attractie vooraf gereserveerd worden. Daar zijn geen kosten aan verbonden. Eigenlijk zou het Black Mirror Labyrinth al opengaan in 2020. Door de coronacrisis ging dat niet door.

Netflix
Hoewel elke aflevering van Black Mirror een nieuwe verhaallijn en een andere cast heeft, vormen alarmerende technologische ontwikkelingen een terugkerend thema. Er zijn inmiddels vijf seizoenen gemaakt, waarvan de laatste drie voor streamingdienst Netflix.Meer Thorpe Park Resort
Reacties