Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Thorpe Park Resort

Video: Engels pretpark opent hallucinerend Black Mirror-doolhof

22-05-2021, 11.04 uur

Het Engelse pretpark Thorpe Park heeft een attractie geopend voor fans van de duistere tv-serie Black Mirror. In het Black Mirror Labyrinth maken bezoekers een hallucinerende tocht langs verontrustende digitale ontwikkelingen. Een YouTube-video laat zien hoe dat precies verloopt.

Er wordt veel gebruikgemaakt van videoprojecties en lichteffecten om het Black Mirror-universum tot leven te wekken. Thorpe Park beschrijft de attractie als "een verwrongen, zenuwslopend doolhof dat de zintuigen tart".

Vanwege de beperkte capaciteit moet een bezoek aan de attractie vooraf gereserveerd worden. Daar zijn geen kosten aan verbonden. Eigenlijk zou het Black Mirror Labyrinth al opengaan in 2020. Door de coronacrisis ging dat niet door.

Netflix
Hoewel elke aflevering van Black Mirror een nieuwe verhaallijn en een andere cast heeft, vormen alarmerende technologische ontwikkelingen een terugkerend thema. Er zijn inmiddels vijf seizoenen gemaakt, waarvan de laatste drie voor streamingdienst Netflix.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Thorpe Park Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be