Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Europa-Park opent souvenirwinkel buiten het park

01-12-2020, 14.40 uur

Europa-Park is voorlopig gesloten vanwege de Duitse coronamaatregelen, maar het pretpark verkoopt nog wel souvenirs. Op een steenworp afstand van het attractiepark is een speciale Europa-Park-winkel geopend: EPSports. Daarvoor nam het park een bestaande Schiesser-kledingwinkel over.

Er wordt onder meer kleding en snoepgoed verkocht. "Bij de toegangsweg richting Europa-Park, tegenover hotel Bell Rock, vind je nu een winkel met Europa-Park-artikelen en producten van onze partners", meldt directeur Thomas Mack trots op Twitter.

EPSports is van maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 19.00 uur. Wanneer het pretpark zelf weer opengaat, is nog niet zeker. Attractieparken in Duitsland moeten in ieder geval tot en met zondag 20 december dicht blijven.

Webshop
Wie voorlopig niet in de buurt van Europa-Park komt, kan ook een bestelling plaatsen in de webshop van het park. Daarbij is het mogelijk om producten te laten bezorgen in de Benelux.Meer Europa-Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be