Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Plopsaland opent waterpark voor acht personen per uur

01-12-2020, 15.09 uur | Reacties

Het waterpark van Plopsaland De Panne gaat gedeeltelijk weer open, maar met een zeer beperkte capaciteit. Voorlopig zijn per uur slechts acht personen welkom in Plopsaqua, meldt directeur Steve Van den Kerkhof. "Het spreekt voor zich dat we met dit initiatief geen winst maken", zegt hij.

Zwembaden in België mogen weer open, met uitzondering van subtropische zwemcomplexen. Daarom zal in Plopsaqua alleen het 25-meterbad toegankelijk zijn. "We willen op die manier iedereen voor een aangepast tarief stimuleren om te blijven bewegen tijdens deze bizarre tijden", aldus Van den Kerkhof.

De glijbanen, de wildwaterbaan en het golfslagbad blijven dicht. Het wedstrijdbad telt vier banen. "Per baan zullen we twee personen toelaten. Dat betekent dat we per uur slechts acht personen ontvangen. Op die manier moet de veiligheid voor elke bezoeker gegarandeerd worden."

Mondkapjes
De openingstijden voor de komende periode zijn afhankelijk van de drukte. Het zwembad gaat in ieder geval dagelijks open van 16.00 tot 20.00 uur. Online reserveren is verplicht. Mondkapjes moeten gedragen worden vanaf de parkeerplaats tot in de kleedkamers.

Meer Plopsaland De Panne