Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell in the Dark: attracties gaan open op zaterdagavonden

01-12-2020, 13.52 uur | Reacties

Duinrell komt met een extraatje voor verblijfsgasten en Tikibad-bezoekers. Voor hen gaan de komende maanden op zaterdagavonden enkele attracties open in de avonduren, onder de noemer Duinrell in the Dark. De toegang is gratis.

Wie een bezoek brengt aan het Tikibad of blijft slapen in het vakantiepark, mag op zaterdagavond ook gebruikmaken van een handjevol populaire attracties. Dat zijn onder meer de achtbanen Falcon, Dragonfly en Kikkerachtbaan, de zweefmolen Aqua Swing, de frisbee Mad Mill en de vliegtuigmolen Wild Wings.

De minigolfbaan wordt omgedoopt tot Moonlight Midgetgolf. "De attracties worden bovendien spectaculair verlicht", vertelt een woordvoerster aan Looopings.

Kerstvakantie
De avondopenstellingen vinden plaats op nagenoeg alle zaterdagen tot en met 27 maart, steeds van 17.00 tot 21.00 uur. In de kerstvakantie staat Duinrell in the Dark ook op de planning voor de woensdagen. Zaterdag 26 december wordt vervangen door zondag 27 december.

Een kaartje voor het Tikibad, goed voor vier uur toegang, kost voor de bewuste dagen online 22,95 euro of 23,95 euro.Meer Duinrell