Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Phantasialand stopt kaartverkoop voor kerstvakantie

29-11-2020, 01.12 uur | ReactiesFoto: @ridexpert.official

Phantasialand is gestopt met het verkopen van tickets voor de volledige decembermaand, inclusief de kerstvakantie. Duitse attractieparken moeten van de overheid minimaal tot en met zondag 20 december gesloten blijven. Voor de zekerheid biedt Phantasialand momenteel ook geen entreekaarten aan voor de weken erna.

De kerstvakantie duurt van 19 december tot en met 3 januari. In de online ticketshop van het Duitse pretpark zijn op dit moment alleen kaarten beschikbaar voor de periode van 7 tot en met 24 januari. De prijs varieert van 24 euro tot 32,50 euro.

Ondanks alle onzekerheid heeft Phantasialand nog wel de intentie om winterevenement Wintertraum door te laten gaan, ook al is het voor slechts een paar dagen. "Zodra het mogelijk is, openen we Phantasialand weer voor jullie", staat in een verklaring.

Onvoorspelbaar
"Ook al is de dynamiek van deze dagen nog zeer onvoorspelbaar, we wensen vanuit het diepste van ons hart om fantastische winterervaringen voor iedereen mogelijk te kunnen maken. Dit is waar we vol passie naartoe hebben gewerkt. We staan klaar om je te betoveren zodra we dat mogen."

Reacties