Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Phantasialand stopt kaartverkoop voor kerstvakantie

29-11-2020, 01.12 uurBeeld: @ridexpert.official

Phantasialand is gestopt met het verkopen van tickets voor de volledige decembermaand, inclusief de kerstvakantie. Duitse attractieparken moeten van de overheid minimaal tot en met zondag 20 december gesloten blijven. Voor de zekerheid biedt Phantasialand momenteel ook geen entreekaarten aan voor de weken erna.

De kerstvakantie duurt van 19 december tot en met 3 januari. In de online ticketshop van het Duitse pretpark zijn op dit moment alleen kaarten beschikbaar voor de periode van 7 tot en met 24 januari. De prijs varieert van 24 euro tot 32,50 euro.

Ondanks alle onzekerheid heeft Phantasialand nog wel de intentie om winterevenement Wintertraum door te laten gaan, ook al is het voor slechts een paar dagen. "Zodra het mogelijk is, openen we Phantasialand weer voor jullie", staat in een verklaring.

Onvoorspelbaar
"Ook al is de dynamiek van deze dagen nog zeer onvoorspelbaar, we wensen vanuit het diepste van ons hart om fantastische winterervaringen voor iedereen mogelijk te kunnen maken. Dit is waar we vol passie naartoe hebben gewerkt. We staan klaar om je te betoveren zodra we dat mogen."

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be