Efteling

Verkoper stuurt Marktplaats-gebruiker het Efteling-Sprookjesbos in

27-11-2020, 16.30 uur | Reacties

Een verkoper op Marktplaats heeft een geïnteresseerde gebruiker op een merkwaardige manier afgewimpeld. Toen iemand 20 euro bood op een kettingzaag, liet de aanbieder weten akkoord te gaan met het bod. Vervolgens suggereerde de handelaar om af te spreken bij de Europalaan 1 in Kaatsheuvel: het adres van de Efteling.

Dat blijkt uit screenshots van het chatgesprek tussen beide partijen, die werden gepubliceerd op de Facebook-pagina Marktplaats en Marketplace Oplichters Meldpunt. De koper herkende het adres niet en besloot daadwerkelijk naar Kaatsheuvel af te reizen. Daar wachtte een vervelende verrassing.


ZIE OOK: Marktplaats-verkoper vraagt 1500 euro voor muzikale paddenstoel uit de Efteling

Na het arriveren stuurde de verkoper een luchtfoto van het Sprookjesbos in het attractiepark. "U moet hiernaartoe", schreef de eigenaar van de zaag. "Aangezien u in sprookjes gelooft moet u hier maar verder gaan zoeken naar een kettingzaag voor 20 euro."

Verontwaardigd
Het gesprek zorgt voor grote hilariteit op de Facebook-pagina. "Iemand dacht even een hele goede deal te hebben gesloten voor een kettingzaag", luidt het bijschrift. Toch komen er ook veel verontwaardigde reacties. Een hoop mensen vinden dat de verkoper beter netjes had kunnen zeggen gewoon niet akkoord te gaan met het lage bod.

ZIE OOK: Tientallen Efteling-medewerkers zetten cadeautje van directie op Marktplaats

Reacties