Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Verkoper stuurt Marktplaats-gebruiker het Efteling-Sprookjesbos in

27-11-2020, 16.30 uur

Een verkoper op Marktplaats heeft een geïnteresseerde gebruiker op een merkwaardige manier afgewimpeld. Toen iemand 20 euro bood op een kettingzaag, liet de aanbieder weten akkoord te gaan met het bod. Vervolgens suggereerde de handelaar om af te spreken bij de Europalaan 1 in Kaatsheuvel: het adres van de Efteling.

Dat blijkt uit screenshots van het chatgesprek tussen beide partijen, die werden gepubliceerd op de Facebook-pagina Marktplaats en Marketplace Oplichters Meldpunt. De koper herkende het adres niet en besloot daadwerkelijk naar Kaatsheuvel af te reizen. Daar wachtte een vervelende verrassing.

Na het arriveren stuurde de verkoper een luchtfoto van het Sprookjesbos in het attractiepark. "U moet hiernaartoe", schreef de eigenaar van de zaag. "Aangezien u in sprookjes gelooft moet u hier maar verder gaan zoeken naar een kettingzaag voor 20 euro."

Verontwaardigd
Het gesprek zorgt voor grote hilariteit op de Facebook-pagina. "Iemand dacht even een hele goede deal te hebben gesloten voor een kettingzaag", luidt het bijschrift. Toch komen er ook veel verontwaardigde reacties. Een hoop mensen vinden dat de verkoper beter netjes had kunnen zeggen gewoon niet akkoord te gaan met het lage bod.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be