Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Black Friday-aanbieding bij Albert Heijn: Duinrell-vakantie voor 41,50 euro

25-11-2020, 12.06 uur

Duinrell werkt samen met supermarktketen Albert Heijn voor een opvallende Black Friday-actie. Een verblijf in een Duingalow voor zes personen - een midweek of een weekend - kost tijdelijk 249 euro. Dat komt neer op 41,50 euro per persoon. Het bedrag is inclusief eindschoonmaak, bedlinnen, toeristenbelasting en dagelijks drie uur toegang tot het Tikibad.

Volgens Duinrell is dat 53 procent goedkoper dan het reguliere tarief. Wie met vier personen komt, betaalt 219 euro: 54,75 euro per persoon. De aanbieding kan besteld worden tot en met 20 december. Een boeking moet online geplaatst worden vóór 10 januari 2021. Er zijn data beschikbaar tot half maart.

Reserveren kan tot en met drie werkdagen vóór aankomst, op basis van beschikbaarheid. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een Comfort Duingalow (269 euro voor vier personen en 299 euro voor zes personen) of een Premium Duingalow (369 euro voor vier personen en 399 euro voor zes personen).

Kerstvakantie
Het Tikibad gaat in december open op alle woensdagen, vrijdagen, zaterdagen, zondagen en tijdens de volledige kerstvakantie. In de vakantie opent Duinrell ook de rest van het pretpark. Verder gaan op zaterdagavonden buiten de vakantie enkele attracties open voor verblijfsgasten.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be