Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling komt abonnees tegemoet: nu drie reserveringen tegelijk mogelijk

25-11-2020, 11.33 uurBeeld: Daan Rodie

Abonnementhouders van de Efteling krijgen meer vrijheid. Vanaf vandaag is het mogelijk om drie reserveringen tegelijk in te plannen. Tot nu toe konden abonnees gelijktijdig maximaal twee bezoekdagen vastleggen: één reguliere reservering en één lastminute-bezoek.

Nu zijn dat er drie. Volgens de Efteling is dat het resultaat van een enquête onder abonnementhouders. "Eén van de suggesties was het verhogen van het aantal reserveringen." Daar heeft men gehoor aan gegeven. "Je kunt nu een lastminute-reservering plaatsen en twee reserveringen in de toekomst."

Verder is het tegenwoordig mogelijk om een lastminute-reservering te selecteren voor een tijdslot dat al is aangebroken. Tot nu toe was het om 15.01 uur bijvoorbeeld niet meer mogelijk om het tijdvak 15.00 tot 17.00 uur te kiezen. Nu kan dat wel.

Homepage
"Zo kun je écht nog heel last minute beslissen om een bezoek te brengen aan de Efteling", laat het park weten. Op dit moment wordt nog gewerkt aan een gepersonaliseerde homepage voor abonnementhouders. Die moet binnenkort af zijn.

In coronatijd werkt de Efteling met een beperkte capaciteit. Daarom moeten zowel dagbezoekers als abonnementhouders een bezoek vooraf online reserveren. Er kan momenteel gereserveerd worden voor de periode tot en met zondag 31 januari 2021.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be