Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Dit jaar geen winteravonden in Wildlands Emmen: 'Niet verantwoord'

24-11-2020, 17.03 uur

Speciale winteravonden in dierenpark Wildlands Adventure Zoo Emmen gaan dit jaar niet door. Eigenlijk zou van 19 december tot en met 3 januari de vijfde editie van avondevenement Wildnights plaatsvinden, met lichtshows en extra activiteiten.

"Met de aangescherpte coronamaatregelen en de beperkingen in de horeca vindt het park het niet verantwoord om deze avondopenstellingen te organiseren", laat het management weten. Het is de bedoeling dat de Wildnights volgend jaar weer terugkeren.

Wel wordt het park in de kerstvakantie aangekleed met kerstbomen, sneeuw en lampjes. "Vooral het gebied Nortica leent zich voor een winterse aankleding en het Kompasplein zal in deze periode worden omgedoopt tot Winterplein." Bezoekers kunnen daar tot een uur na sluiting nog terecht voor vuurkorven en foodtrucks.

Dierenarts
De dierentuin in Emmen staat tot 1 maart 2021 in het teken van Wildlands Backstage. Bezoekers kunnen dagelijks achter de schermen kijken bij verschillende dierenverblijven, de dierenartspraktijk, de keuken, de creatieve werkplaats, de waterfabriek en de pluktuin.

Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be