Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Winterse lekkernijen in de Efteling: kaneelbroodjes, karamelpopcorn en glüh-appelsap

24-11-2020, 15.02 uur | Reacties

Een bezoek aan de Winter Efteling is niet compleet zonder winterse hapjes en drankjes. Het horeca-aanbod in het attractiepark staat voor een groot deel in het teken van het seizoen. Bezoekers kunnen op verschillende plekken terecht voor speciale lekkernijen als kaneelbroodjes en karamelpopcorn.

Een warm kaneelbroodje kost 2,85 euro. Voor karamelpopcorn betalen bezoekers 2,50 euro. Gevuld speculaas is zowel warm als koud verkrijgbaar, voor 2,50 euro. Bij verschillende restaurants worden voor 1,95 euro Mikkemannen geserveerd: zoete, warme broodjes met roomboter en suiker. Aan het brooddeeg zijn speculaaskruiden, kaneel en basterdsuiker toegevoegd.


ZIE OOK: Efteling-bezoekers kunnen pannenkoeken afhalen bij restaurant

Glühwein met citroen, appel en steranijs gaat voor 3,75 euro over de toonbank. Er is ook glüh-appelsap, voor dezelfde prijs. Daarnaast biedt de Efteling koffiespecialiteiten aan in de varianten gingerbread, stroopwafel en red velvet, voor 4,95 euro. Verder ontbreken stroopwafels (1,80 euro) en warme erwtensoep (3,60 euro) niet.

Kampvuren
De winterse tussendoortjes worden onder andere verkocht bij kraampjes rond de kampvuren in het park. Ook nieuw is een Broodje Unox met chili cheese. Vanwege de landelijke coronamaatregelen zijn bedieningsrestaurants gesloten. De Efteling tuigde wel een tijdelijke supermarkt op.

ZIE OOK: Deze winter in de Efteling: Broodje Unox met chili cheese

Reacties