Attractiepark Toverland

Black Friday-actie Toverland: tickets wintermaanden voor 10 euro

27-11-2020, 13.05 uur | Reacties

Ter gelegenheid van Black Friday verkoopt Toverland tijdelijk tickets voor 10 euro per persoon. De entreebewijzen zijn geldig in de eerste maanden van 2021, als alleen de twee overdekte themagebieden Land van Toos en Wunderwald toegankelijk zijn. Aan de kassa kosten toegangskaarten dan 20 euro.

Het gaat om de periode van maandag 4 januari tot en met vrijdag 26 maart, met uitzondering van de voorjaarsvakantie en de weekenden in maart. Op die dagen is namelijk het volledige park geopend.


ZIE OOK: Black Friday-tickets Plopsaland blijven geldig tot april 2022

In Land van Toos en Wunderwald staan attracties als familieachtbaan Toos-Express, bobsleebaan Maximus' Blitz Bahn en waterbaan Expedition Zork. Ook lanceerachtbaan Booster Bike gaat open. De kortingskaarten zijn verkrijgbaar op de website van Toverland.

Zomerseizoen
Verder worden er Black Friday-tickets verkocht voor het zomerseizoen van 2021, geldig tot en met 7 november. Die kosten 25 euro. De reguliere online entreeprijs van Toverland varieert 's zomers tussen 23,50 euro en 34 euro, afhankelijk van de verwachte drukte en het bestelmoment. Voor een parkeerplek betalen bezoekers 10 euro.

ZIE OOK: Moet Toverland tickets terugbetalen na annuleren Halloween Nights?

Reacties