Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Black Friday-actie Toverland: tickets wintermaanden voor 10 euro

27-11-2020, 13.05 uur

Ter gelegenheid van Black Friday verkoopt Toverland tijdelijk tickets voor 10 euro per persoon. De entreebewijzen zijn geldig in de eerste maanden van 2021, als alleen de twee overdekte themagebieden Land van Toos en Wunderwald toegankelijk zijn. Aan de kassa kosten toegangskaarten dan 20 euro.

Het gaat om de periode van maandag 4 januari tot en met vrijdag 26 maart, met uitzondering van de voorjaarsvakantie en de weekenden in maart. Op die dagen is namelijk het volledige park geopend.

In Land van Toos en Wunderwald staan attracties als familieachtbaan Toos-Express, bobsleebaan Maximus' Blitz Bahn en waterbaan Expedition Zork. Ook lanceerachtbaan Booster Bike gaat open. De kortingskaarten zijn verkrijgbaar op de website van Toverland.

Zomerseizoen
Verder worden er Black Friday-tickets verkocht voor het zomerseizoen van 2021, geldig tot en met 7 november. Die kosten 25 euro. De reguliere online entreeprijs van Toverland varieert 's zomers tussen 23,50 euro en 34 euro, afhankelijk van de verwachte drukte en het bestelmoment. Voor een parkeerplek betalen bezoekers 10 euro.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be