Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris laat bezoekers online inchecken bij hotels

17-11-2020, 12.04 uur | Reacties

Als Disneyland Paris weer opengaat, kunnen gasten online inchecken bij hun hotel. Dat is mogelijk met de officiële app van het resort. Ze hoeven dan minder lang te wachten bij de balie. De contactmomenten tussen bezoekers en personeel worden op die manier zo kort mogelijk gehouden.

De coronacrisis lijkt de uitrol van digitale services in Disneyland Paris te versnellen. Sinds oktober kunnen bezoekers via de app al aan een Standby Pass komen. Daarmee reserveren ze een tijdslot om de wachtrij van populaire attracties te mogen betreden. Ook is het mogelijk om met de app een reservering te plaatsen bij één van de restaurants.

Disneyland Paris telt zes hotels: het Disneyland Hotel, Hotel New York: The Art of Marvel, Newport Bay Club, Sequoia Lodge, Hotel Cheyenne en Hotel Santa Fe. Verder is er het bungalowpark Davy Crockett Ranch.

Autoriteiten
Alle accommodaties zijn - net als de Disney-parken - in principe gesloten tot en met 12 februari 2021. Disneyland Paris hoopt in de kerstperiode van 19 december tot en met 3 januari wel open te gaan. Men is daarbij echter afhankelijk van de Franse autoriteiten.

Meer Disneyland Paris