Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris laat bezoekers online inchecken bij hotels

17-11-2020, 12.04 uur

Als Disneyland Paris weer opengaat, kunnen gasten online inchecken bij hun hotel. Dat is mogelijk met de officiële app van het resort. Ze hoeven dan minder lang te wachten bij de balie. De contactmomenten tussen bezoekers en personeel worden op die manier zo kort mogelijk gehouden.

De coronacrisis lijkt de uitrol van digitale services in Disneyland Paris te versnellen. Sinds oktober kunnen bezoekers via de app al aan een Standby Pass komen. Daarmee reserveren ze een tijdslot om de wachtrij van populaire attracties te mogen betreden. Ook is het mogelijk om met de app een reservering te plaatsen bij één van de restaurants.

Disneyland Paris telt zes hotels: het Disneyland Hotel, Hotel New York: The Art of Marvel, Newport Bay Club, Sequoia Lodge, Hotel Cheyenne en Hotel Santa Fe. Verder is er het bungalowpark Davy Crockett Ranch.

Autoriteiten
Alle accommodaties zijn - net als de Disney-parken - in principe gesloten tot en met 12 februari 2021. Disneyland Paris hoopt in de kerstperiode van 19 december tot en met 3 januari wel open te gaan. Men is daarbij echter afhankelijk van de Franse autoriteiten.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be