Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling: reserveringen voor winterperiode nu beschikbaar

09-11-2020, 18.10 uurBeeld: @ankejacobss

Deze winter naar de Efteling? Vanaf vandaag is het mogelijk om een tijdslot te reserveren voor een bezoekdatum in de winterperiode. Het attractiepark is momenteel gesloten vanwege de aangescherpte landelijke coronaregels, maar naar verwachting gaan de poorten op donderdag 19 november weer open.

Omdat de maximale capaciteit van het park lager ligt in coronatijd, is het maken van een reservering met een tijdvak altijd verplicht - ook voor abonnementhouders en personen die al tickets hebben. Via efteling.com kunnen nu data gereserveerd worden tot en met zondag 31 januari 2021.

Sommige data zijn al niet meer beschikbaar. Op die dagen vinden bedrijfsevenementen plaats, waar al duizenden tickets voor verkocht zijn. Het gaat om zaterdag 28 november, zondag 13 december en zondag 17, zaterdag 23 en zondag 24 januari. Abonnementen zijn dan niet geldig.

Langlaufbaan
Eigenlijk zou de Winter Efteling op maandag 16 november beginnen. Door de veertien dagende durende coronasluiting wordt de start drie dagen uitgesteld. De traditionele ijsbaan wordt dit jaar vervangen door de zogeheten Warme Winter Weide. Langlaufbaan 't Hijgend Hert is wegbezuinigd.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be