Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bellewaerde Park

Attractiepark Bellewaerde geeft bijna tienduizend goodiebags weg

09-11-2020, 16.20 uur

Het Belgische pretpark Bellewaerde heeft bijna tienduizend goodiebags weggegeven. De zakjes waren bedoeld voor jonge bezoekers die meededen aan een trick-or-treat-speurtocht in het attractiepark. Nu Bellewaerde noodgedwongen gesloten blijft, heeft men een andere bestemming gezocht voor de goodiebags.

Het management besloot de zakjes met lekkernijen te schenken aan medewerkers van zorginstellingen in de omgeving, namelijk het Jan Yperman Ziekenhuis in Ieper, AZ Delta in Roeselare, AZ Groeninge in Kortrijk en AZ West in Veurne. "We hopen hiermee de medewerkers in de zorgsector een hart onder de riem te steken", vertelt een woordvoerster aan Looopings.

Bellewaerde en alle andere pretparken in België zijn sinds 23 oktober gesloten vanwege aangescherpte coronamaatregelen. Het park in Ieper besloot eerder al om een geplande winteropenstelling te schrappen. Sinds 2 november zijn ook alle Belgische dierentuinen dicht.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Bellewaerde Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be