Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Directrice Disneyland Paris roemt personeel: 'Zo hard gewerkt'

30-10-2020, 16.39 uur | ReactiesBeeld: @DisneyphileLIVE

Natacha Rafalski, de algemeen directrice van Disneyland Paris, steekt haar medewerkers een hart onder de riem. In een mail aan alle personeelsleden schrijft ze hoe vervelend ze het vindt dat de Disney-parken weer moeten sluiten, terwijl men voldeed aan alle veiligheidsregels. Toch is ze ervan overtuigd dat Disneyland de crisis zal overleven.

Rafalski heeft van bezoekers de afgelopen maanden niets dan lof gehoord over de corona-aanpak, vertelt ze. "Jullie hebben allemaal zo hard gewerkt om onze bezoekers een uitzonderlijk gevoel te geven, en ik wil jullie vertellen hoe dankbaar het hele managementteam en ik zijn voor alles wat jullie hebben bereikt, namelijk het bieden van een ongelofelijke bezoekerservaring met inachtneming van de sanitaire maatregelen."

De directrice belooft dat men de werknemers niet laat vallen. "We werken samen met sociale partners om de best mogelijke opties vast te leggen voor al onze medewerkers. De uitzonderlijke veerkracht van ons bedrijf is ongeëvenaard en ik heb duidelijk vertrouwen in onze toekomst."

Optimistisch
In de herfstvakantie was het opvallend druk in Disneyland Paris. "Die weken hebben laten zien dat onze bezoekers ons ook in moeilijke tijden willen bezoeken. Dat is een extra reden om optimistisch en positief te zijn over hoe we uit dit dal zullen komen."

Ze roemt de flexibiliteit van medewerkers bij het aanpassen van de werkwijze. "Dit hadden we in het verleden nooit gekund. Je mag oprecht trots zijn op wat we tot nu toe hebben bereikt."

Februari
Disneyland Paris is vanaf vandaag dicht. De sluiting gaat tot en met 12 februari duren, mogelijk met uitzondering van de kerstperiode. Er zijn plannen om tijdelijk open te gaan tussen zaterdag 19 december en zondag 3 januari. Of dat doorgaat, hangt af van de Franse overheid.

Meer Disneyland Paris