Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Europa-Park vindt prijsverhoging in 2021 'ongepast'

29-10-2020, 22.23 uur

Europa-Park gaat de entreeprijzen volgend jaar bewust niet verhogen. Voor het eerst in jaren blijft de toegangsprijs van het Duitse attractiepark in 2021 gelijk ten opzichte van het huidige tarief. Dat meldt een woordvoerder van Europa-Park aan fansite Parkerlebnis.de.

"De reden is dat wij een prijsverhoging voor het komende jaar gezien de huidige omstandigheden ongepast vinden", aldus de voorlichter. "Bezoekers kunnen er daarom op rekenen dat de prijzen gelijk blijven in 2021." Het zomerseizoen van 2021 moet van start gaan op zaterdag 27 maart.

De entreeprijs van Europa-Park werd dit jaar verhoogd naar 55 euro voor volwassenen en 47 euro voor kinderen tussen 4 en 11 jaar. Het parkeertarief steeg van 6 naar 7 euro per dag. Vijf jaar geleden kostte een kaartje voor volwassenen nog 42,50 euro.

Coronaregels
Europa-Park zou dit seizoen dagelijks geopend zijn tot en met 10 januari 2021, met uitzondering van 24 en 25 december. Dat gaat niet door: vanwege aangescherpte coronaregels in Duitsland moet het park vanaf 2 november minstens vier weken gesloten blijven.

Meer Europa-Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be