Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Games

Pretparkspel Planet Coaster nu ook beschikbaar voor Mac-gebruikers

18-11-2020, 19.57 uur

Het populaire pretparkspel Planet Coaster is op steeds meer plekken te spelen. Nadat de game eerder deze maand al uitkwam voor Xbox en PlayStation, bestaat er sinds deze week ook een Mac-versie. Planet Coaster kan nu ook geïnstalleerd worden op bijvoorbeeld een Mac Pro, een iMac of een MacBook.

"We willen dat zo veel mogelijk mensen kunnen genieten van het plezier van Planet Coaster, dus we zijn blij dat we het spel kunnen introduceren bij Mac-spelers", zegt een woordvoerder van ontwikkelaar Frontier Developments. Voor het creëren van de Mac-variant werd samengewerkt met de firma Aspyr.

Apple-gebruikers betalen net zo veel als Windows-gebruikers. Het basisspel is voor 37,99 euro te koop via distributieplatform Steam. Planet Coaster, dat draait om het bouwen van een zo mooi mogelijk pretpark, kwam uit in 2016. Sindsdien werden verschillende uitbreidingen gelanceerd, met nieuwe attracties en mogelijkheden.

Meer games
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be