Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Plopsaland en Bellewaerde moeten zwembaden sluiten

28-10-2020, 07.00 uur

Alle zwembaden in Vlaanderen moeten dicht om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dat heeft de Vlaamse regering dinsdagavond bekendgemaakt. Door de beslissing worden ook de waterparadijzen van Plopsaland De Panne en Bellewaerde noodgedwongen gesloten.

De maatregel gaat vrijdagavond in. Vanaf donderdag 29 oktober zijn bezoekers dus niet meer welkom in waterpark Plopsaqua en Bellewaerde Aquapark. Het zwemcomplex van Walibi Belgium, Aqualibi, was al dicht door aangescherpte coronaregels in Wallonië.

België haalt de teugels aan in de strijd tegen corona. Kermissen werden verboden en alle pretparken zijn dicht. Dierenparken mogen voorlopig openblijven. Zij hoeven alleen hun binnenlocaties te sluiten. Daarnaast kunnen Belgen nog gewoon de grens over, bijvoorbeeld naar Nederlandse attractieparken.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be