Wildlands Adventure Zoo Emmen

Dierenpark Wildlands laat bezoekers 's winters achter de schermen kijken

18-11-2020, 19.15 uur | Reacties

Wildlands Adventure Zoo Emmen opent deze winter deuren die normaal gesproken gesloten blijven. Onder de noemer Wildlands Backstage mogen bezoekers een kijkje nemen in de stallen van bijvoorbeeld de leeuwen, neushoorns en nijlpaarden.

Daar zijn de dieren 's winters van dichtbij te zien. Ook de dierenartspraktijk, de keuken, de creatieve werkplaats, de waterfabriek en de pluktuin worden opengesteld. Jonge bezoekers kunnen een speurtocht doen.


ZIE OOK: Wildlands Emmen laat zebra inslapen na confrontatie met neushoorn

De tweede editie van Wildlands Backstage duurt tot 1 maart 2021. Er zijn geen aparte tickets voor nodig. De activiteiten vinden dagelijks plaats tussen 13.00 en 16.00 uur. Om 15.30 uur kunnen bezoekers voor het laatst aan de route beginnen.

Afstand
Wildlands benadrukt dat de Backstage-route ook zorgt voor een hogere capaciteit in het park. Dat is een welkome ontwikkeling in coronatijd. "Hierdoor hebben bezoekers nog meer ruimte om de anderhalve meter afstand te bewaren", zegt een woordvoerster. In de binnenlocaties geldt een maximumaantal bezoekers.ZIE OOK: Directeur Wildlands Emmen blijft nog een jaartje extra

Reacties