Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Tayto Park

Ook Ieren moeten pretparken missen

27-10-2020, 23.51 uur

Langzaam maar zeker kiezen steeds meer Europese landen ervoor om de pretparken weer op slot te gooien. Na België, Italië en delen van Spanje en Polen gaan nu ook de attractieparken in Ierland noodgedwongen dicht. Onder andere Tayto Park, het bekendste pretpark van Ierland, mag tot nader order niet open.

Geplande halloween- en kerstactiviteiten zijn daarom geannuleerd. Of het park in december überhaupt nog opengaat, is niet zeker. "Houd onze social media in de gaten voor updates over de decemberperiode", staat op de website van Tayto Park.

"Namens al onze medewerkers willen we jullie bedanken voor jullie steunbetuigingen", valt te lezen in een verklaring op Facebook. "Het wordt zeer gewaardeerd in deze moeilijke tijden." Reeds gekochte tickets worden terugbetaald.

Uitbreiding
In Tayto Park zijn zowel dieren als attracties te vinden. Er staan drie achtbanen, waaronder de spectaculaire houten achtbaan The Cú Chulainn Coaster uit 2015. Voor 2023 kondigde de directie onlangs een grote uitbreiding aan. Het park was sinds 26 juni weer open.

Meer Tayto Park
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be