Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland lanceert app met wachttijden

27-10-2020, 15.47 uur

De actuele wachttijden van Toverland zijn eindelijk inzichtelijk. Het Limburgse attractiepark heeft vanaf vandaag een eigen app. Daarin wordt per attractie aangegeven hoelang bezoekers in de rij moeten staan. De Toverland-app is nu gratis te downloaden voor iPhones en Android-toestellen.

De wacht-, show- en openingstijden vormen de belangrijkste functionaliteit. Verder kunnen gebruikers onder meer tickets bestellen, de plattegrond bekijken en antwoorden op veelgestelde vragen vinden. "In de toekomst zullen er meer functionaliteiten toegevoegd worden", belooft marketingmanager Bart Jaspers. De app, gebouwd in samenwerking met de firma 51North uit Sittard, is beschikbaar in het Nederlands en in het Duits.

Enkele jaren geleden zag Toverland nog niets in een eigen app. "We willen juist dat onze gasten tijdens een dagje uit genieten van de omgeving en van elkaar", zei een voorlichtster toen. "Dat werkt niet als ze constant op een schermpje moeten kijken." Inmiddels is het park daarop teruggekomen.

Doordeweeks
Toverland is nog tot en met zondag 8 november dagelijks geopend. Daarna blijft het park tot half december dicht op doordeweekse dagen, plus het weekend van 21 en 22 november. Op zaterdag 28 november gaan de Magische Winterweken van start.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be