Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kinderpretpark Julianatoren

Julianatoren gaat dit jaar niet meer open: 'Voelt niet goed'

27-10-2020, 14.31 uur

Kinderpretpark Julianatoren heeft het seizoen een week eerder beëindigd dan gepland. Afgelopen zondag was het attractiepark in Apeldoorn voor het laatst open, terwijl het management eerder had beloofd dat bezoekers op elke dag in oktober welkom zouden zijn.

"Het voelt niet goed om open te blijven met deze besmettingscijfers", vertelt directeur Jeroen Buter aan Looopings. "Dat is gewoon niet verstandig, ook als je kijkt naar de publieke opinie. Eigenlijk wilde ik vorige week al dicht, maar toen hadden we 1500 reserveringen staan. Die ga je niet allemaal afbellen."

Door de aangescherpte maatregelen waren terrassen weggehaald en bleven restaurants dicht. "Die situatie was sowieso niet ideaal, maar dat staat volledig los van de beslissing om eerder dicht te gaan", zegt de directeur.

Compensatie
Abonnementhouders die nu een week moeten missen, krijgen geen compensatie. "Dat we tot afgelopen weekend op alle doordeweekse dagen in september en oktober open bleven, was al een compensatie ten opzichte van de oorspronkelijke planning", aldus Buter. Het park telt ruim 20.000 abonnees. Begin april moeten de poorten weer opengaan.

Meer Kinderpretpark Julianatoren
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be