Walibi Holland

Walibi viert alsnog Halloween op 31 oktober: liveshow met Eddie de Clown

28-10-2020, 12.02 uur | Reacties

Walibi Holland laat Halloween niet helemaal ongemerkt voorbijgaan. Hoewel de beroemde Halloween Fright Nights zijn geschrapt, worden fans op dé halloweenavond - zaterdag 31 oktober - alsnog getrakteerd op een portie horror en humor. Eddie de Clown presenteert die avond een speciale livestream onder de noemer Halloween Fright Live.

De eenmalige liveshow met de 'Master of Horror' wordt uitgezonden vanuit het pretpark. Walibi belooft onder meer "gesprekken met een aantal bekende gezichten en nooit eerder getoonde, exclusieve beelden van Halloween Fright Nights". De uitzending, gratis te zien via YouTube en Facebook, start om 20.30 uur.


ZIE OOK: Emotionele video: Eddie de Clown trekt stekker uit Halloween Fright Nights

Halloween Fright Live bevat ook een interactief element: fans kunnen zich opgeven om onderdeel uit te maken van het virtuele publiek, met behulp van videochatprogramma Zoom. Eddie de Clown kan dan in de uitzending met hen communiceren. Ook maken ze kans op prijzen. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via een online aanmeldformulier. Er is plaats voor 49 vips.

Stekker
Eigenlijk zouden de Halloween Fright Nights tot en met 1 november duren. De Walibi-directie besloot echter al op 10 oktober - na twee avonden - om alle halloweenactiviteiten te annuleren in verband met het opnieuw oplaaiende coronavirus. Eddie de Clown nam vervolgens vroegtijdig afscheid van zijn publiek in een emotionele video.ZIE OOK: Walibi Holland stopt per direct met Halloween Fright Nights 2020

Reacties