Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Foto's: binnenkijken in gloednieuw Plopsa Hotel van 25 miljoen euro

27-10-2020, 17.11 uur

Het nieuwe hotel van Plopsaland De Panne is klaar om gasten te ontvangen. Dat blijkt uit een uitgebreide fotoreportage. Als alles volgens plan verloopt, kunnen bezoekers vanaf eind volgende maand blijven slapen in één van de 117 kamers van het Plopsa Hotel.

Het hotel heeft een theaterthema, waarbij de foyer werd vormgegeven als een operazaal met balkons en een gedetailleerde plafondschildering. Verschillende Studio 100-figuren maken deel uit van het decor. Hier en daar zijn historische attributen uit Studio 100-producties te vinden.

Naast 96 standaardkamers en tien neutrale suites bestaat het hotel uit elf themasuites die in het teken staan van bekende tv-series en merken als Kabouter Plop, K3, Piet Piraat, Samson & Marie en F.C. De Kampioenen.

Cocktailbar
Een hapje eten kan in restaurant Le Grand Buffet. Verder kunnen bezoekers tot 01.00 uur terecht in twee gesponsorde bars: de JOE Bar en de Proximus Cocktailbar. Drie vergaderzalen en een ondergrondse parkeerplaats maken het complex compleet.

Eigenlijk zou de opening van het themahotel afgelopen weekend plaatsvinden. Door de coronacrisis werd dat moment uitgesteld. Ook Plopsaland zelf is de komende weken onverwachts gesloten als onderdeel van nieuwe coronamaatregelen in België.Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be