Plopsaland De Panne

Foto's: binnenkijken in gloednieuw Plopsa Hotel van 25 miljoen euro

27-10-2020, 17.11 uur | Reacties

Het nieuwe hotel van Plopsaland De Panne is klaar om gasten te ontvangen. Dat blijkt uit een uitgebreide fotoreportage. Als alles volgens plan verloopt, kunnen bezoekers vanaf eind volgende maand blijven slapen in één van de 117 kamers van het Plopsa Hotel.

Het hotel heeft een theaterthema, waarbij de foyer werd vormgegeven als een operazaal met balkons en een gedetailleerde plafondschildering. Verschillende Studio 100-figuren maken deel uit van het decor. Hier en daar zijn historische attributen uit Studio 100-producties te vinden.


ZIE OOK: Opening Plopsa Hotel minstens vijf weken uitgesteld

Naast 96 standaardkamers en tien neutrale suites bestaat het hotel uit elf themasuites die in het teken staan van bekende tv-series als Kabouter Plop, K3, Piet Piraat, Samson & Marie en F.C. De Kampioenen.

Cocktailbar
Een hapje eten kan in restaurant Le Grand Buffet. Verder kunnen bezoekers tot 01.00 uur terecht in twee gesponsorde bars: de JOE Bar en de Proximus Cocktailbar. Drie vergaderzalen en een ondergrondse parkeerplaats maken het complex compleet.

Eigenlijk zou de opening van het themahotel afgelopen weekend plaatsvinden. Door de coronacrisis werd dat moment uitgesteld. Ook Plopsaland zelf is de komende weken onverwachts gesloten als onderdeel van nieuwe coronamaatregelen in België.ZIE OOK: Belgische overheid eist dat pretparken per direct gesloten worden

Reacties