Speelpark Oud Valkeveen

Pretpark in Noord-Holland verlengt het seizoen ondanks corona

26-10-2020, 21.56 uur | Reacties

Terwijl veel attractieparken in binnen- en buitenland vervroegd de poorten sluiten, is er ook een park dat juist lánger open blijft. Speelpark Oud Valkeveen in het Noord-Hollandse Naarden heeft besloten om de komende weekenden de poorten te openen. Eigenlijk zou het seizoen er na zondag 25 oktober op zitten.

"Wij willen kinderen in deze bijzondere tijden zo lang mogelijk een plek bieden om buiten te kunnen spelen, waar veel andere leuke mogelijkheden wegvallen", laat het management weten in een verklaring. "Wij hebben hiervoor alle ruimte om dit coronaproof aan te bieden."


ZIE OOK: Twents pretpark eerder dicht, halloweenavonden geschrapt

Oud Valkeveen waarschuwt dat enkele attracties gesloten zullen zijn vanwege onderhoud. Daarom daalt de entreeprijs van 13,50 euro naar 9,95 euro per persoon. Het park gaat op zaterdagen open van 12.00 tot 17.00 uur en op zondagen van 10.00 tot 17.00 uur.

Slecht weer
Tickets kunnen alleen online besteld worden. Abonnementhouders mogen gratis naar binnen. Alleen bij slecht weer blijven de poorten dicht. Het park houdt het publiek op de hoogte via social media en de website oudvalkeveen.nl.

ZIE OOK: Amusementspark Tivoli week eerder gesloten door corona

Reacties