Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Video: Europa-Park opent acht minuten durende horror-walkthrough

24-10-2020, 17.51 uurBeeld: EP Maniac

De traditionele halloweenavonden in Europa-Park gaan dit jaar niet door door het coronavirus, maar het Duitse pretpark komt wel met een alternatief. Bij de nieuwe VR-attractie Yullbe, gelegen naast waterparadijs Rulantica, is een horror-walkthrough in de openlucht gebouwd.

Op YouTube verscheen een video van de acht minuten durende spooktocht. Acteurs dragen mondkapjes. De walkthrough is alleen te boeken in combinatie met een kaartje voor de nieuwe virtualreality-beleving Traumatica, die ook een horrorthema heeft. Er geldt een minimumleeftijd van 18 jaar.

Een combiticket inclusief de zogenoemde 'Live Extension' - in het weekend geopend van 18.00 tot 22.00 uur - kost 19 euro. Wie genoegen neemt met alleen de tien minuten durende VR-optie is 12 euro kwijt. Yullbe ging vorige maand open voor publiek.

Nederlands
Traumatica is ook de naam van het grote horrorevenement dat doorgaans plaatsvindt in oktober en november. Normaal gesproken worden de spookhuizen daar verzorgd door de Nederlandse firma Leisure Expert Group. Voor de nieuwe spooktocht is het bedrijf niet ingeschakeld.Meer Europa-Park
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be