Disneyland Paris

Bezoekers Disneyland Paris mogen zich verkleden op 31 oktober

24-10-2020, 14.01 uur | Reacties

Normaal gesproken is het niet toegestaan om verkleed naar Disneyland Paris te komen, maar op zaterdag 31 oktober wordt een uitzondering gemaakt. Ter gelegenheid van Halloween mogen bezoekers van alle leeftijden de Disney-parken betreden in een kostuum. Dat heeft Disneyland deze week laten weten.

Een kostuum moet wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. Zo mag kleding niet ongepast, beledigend of choquerend overkomen. Pakken die lijken op politie- en brandweerkostuums zijn niet toegestaan. Ook verboden: nepwapens, scherpe onderdelen en grote accessoires zoals stokken en speren. Wie zich verkleedt als een Disney-figuur, mag geen handtekeningen uitdelen of poseren met andere bezoekers.


ZIE OOK: Disneyland Paris viert Halloween in coronatijd: dit is er mogelijk

De regels met betrekking tot afstand houden en het dragen van mondkapjes veranderen niet. Ook bezoekers die zich verkleden, moeten overal een mond- en neusmasker dragen. Dat geldt voor personen vanaf 11 jaar. Alleen tijdens eten en drinken mogen de mondkapjes af. Verder is het in Frankrijk verplicht om minimaal één meter afstand te houden van andere gezelschappen.

Avondklok
Het Disneyland Park is op 31 oktober geopend van 09.30 tot 20.00 uur, het Walt Disney Studios Park van 09.30 tot 18.00 uur. De winkels en restaurants in uitgaansgebied Disney Village sluiten om 21.00 uur vanwege een avondklok in de regio.

ZIE OOK: Winkels en restaurants Disneyland Paris sluiten eerder door avondklok

Reacties