Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-bezoekers kunnen pannenkoeken afhalen bij restaurant

18-10-2020, 19.57 uur | Reacties

Nu bedieningsrestaurants gesloten moeten blijven, komt de Efteling met een alternatief concept bij pannenkoekenrestaurant Polles Keuken. Bezoekers kunnen daar sinds kort bestellingen afhalen en elders opeten. Ze ontvangen de pannenkoeken in pizzadozen.

Het afhaalrestaurant hanteert dezelfde menukaart als voorheen. Alleen ijs, toetjes, brood, gebak en de seizoenspannenkoek behoren niet tot de mogelijkheden. Medewerkers nemen bestellingen op in de rij voor het verkooppunt. Ze delen nummertjes uit die gekoppeld worden aan de bestellingen.


ZIE OOK: Nieuwe coronamaatregelen: pretparken en dierentuinen blijven open, kermissen gaan dicht

De Efteling zorgt voor bestek, stroop en poedersuiker. "Polles Takeaway, dankzij de creatieve collega's van de horeca", schrijft Efteling-parkdirecteur Coen Bertens trots op Instagram. Het terras van Polles Keuken is noodgedwongen niet toegankelijk. Gasten zullen hun maaltijd dus elders in het park moeten opeten.

Uitzondering
Bedieningsrestaurants mogen voorlopig niet open vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. In attractieparken zijn daarom alleen afhaalpunten geopend. Alleen voor hotelgasten wordt een uitzondering gemaakt. Zij kunnen wel dineren.

Polles Keuken is te vinden bij Symbolica op de Pardoes Promenade. Bij poffertjesrestaurant 't Poffertje, gelegen tegenover het Carrouselpaleis, wordt al langer gewerkt met een takewayconcept.

ZIE OOK: Nieuwe borden wijzen Efteling-bezoekers op mondkapjesadvies

Reacties