Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Djurs Sommerland

Deens attractiepark Djurs Sommerland getroffen door grote brand

16-10-2020, 10.15 uur

In het Deense pretpark Djurs Sommerland is donderdagavond een grote brand uitgebroken. Het vuur ontstond om 18.48 uur bij eetgelegenheid Pirate's Food Market. Volgens de directie was het gebouw niet meer te redden. De horecalocatie moet als verloren worden beschouwd.

Toen de brand uitbrak, waren er geen bezoekers meer aanwezig. Djurs Sommerland sloot om 18.00 uur. Niemand raakte gewond. De brandweer kon voorkomen dat de vlammen oversloegen op omliggende gebouwen.

Het blussen ging tot diep in de nacht door. Inmiddels is de plek afgeschermd met hekken. Lokale autoriteiten melden dat de brand vermoedelijk is ontstaan in een ventilatiebuis.

Winterstop
Even was het onzeker of het attractiepark vandaag wel open zou gaan. Inmiddels heeft Djurs Sommerland laten weten dat bezoekers gewoon welkom zijn. "We kijken er erg naar uit om je te zien voor de laatste drie dagen van het seizoen, inclusief Halloween." Zondag start de winterstop.

Meer Djurs Sommerland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be