Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Boudewijn Seapark

Boudewijn Seapark komend weekend dicht vanwege 'meerdere factoren'

16-10-2020, 14.20 uur | Reacties

Boudewijn Seapark in Brugge gaat komend weekend niet open voor publiek. Het Belgische attractie- en dierenpark heeft aangekondigd op zaterdag 17 en zondag 18 "uitzonderlijk gesloten" te zijn. De aanleiding heeft met "meerdere factoren" te maken, vertelt directeur Lars van den Ham aan Looopings.

Het park werd deze week opgeschrikt door een tragisch ongeval, waarbij het hoofd van het technische dienst om het leven kwam. "Daar zijn we de laatste paar dagen vooral mee bezig", aldus Van den Ham. "Het is voor het personeel prettig om wat rust te krijgen in deze moeilijke tijd."

Ook de coronacrisis speelt een rol. "Er zouden sowieso minder bezoekers komen. Dat speelt ook mee. Het is een samenloop van omstandigheden." Boudewijn Seapark gaat woensdag weer open, mits de dan geldende coronaregels het toestaan. Vanavond worden in Belgiƫ nieuwe maatregelen aangekondigd.

Meer Boudewijn Seapark
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be