Kermis

Culinair reuzenrad in Amsterdam moet na twee dagen dicht

14-10-2020, 22.36 uur | Reacties

De Amsterdamse vestiging van het zogeheten Smakenrad moet al na twee dagen dicht. Gisteren werd de culinaire attractie in gebruik genomen, vanavond om 20.45 uur draaide het reuzenrad alweer het voorlopig laatste rondje. De nieuwe coronaregels voor de horecasector treffen ook het rad.

Het draaiende restaurant was bedacht als een origineel uitje in tijden van corona. Bezoekers konden een lunch of een diner nuttigen terwijl ze van het uitzicht genoten. Nadat het concept afgelopen zomer gelanceerd werd in Den Bosch, haalde de organisatie het rad naar Groningen.


ZIE OOK: Eten en drinken op vijftig meter hoogte in Gronings reuzenrad

Een tweede rad staat inmiddels in Amsterdam, op het terrein bij beursgebouw RAI Amsterdam. Het is de bedoeling om de attractie tot en met zondag 3 januari te laten staan. Zolang de beperkingen voor de horecabranche gelden, blijft het Smakenrad echter dicht.

Voucher
Wie een reservering gepland had voor de komende periode, ontvangt een voucher. In Groningen had het rad open moeten zijn tot en met zondag 18 oktober. Daar kwam de attractie vanavond tot een vroegtijdig einde.

ZIE OOK: Nieuwe coronamaatregelen: pretparken en dierentuinen blijven open, kermissen gaan dicht

Reacties