Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Smakenrad

Culinair reuzenrad in Amsterdam moet na twee dagen dicht

14-10-2020, 22.36 uur

De Amsterdamse vestiging van het zogeheten Smakenrad moet al na twee dagen dicht. Gisteren werd de culinaire attractie in gebruik genomen, vanavond om 20.45 uur draaide het reuzenrad alweer het voorlopig laatste rondje. De nieuwe coronaregels voor de horecasector treffen ook het rad.

Het draaiende restaurant was bedacht als een origineel uitje in tijden van corona. Bezoekers konden een lunch of een diner nuttigen terwijl ze van het uitzicht genoten. Nadat het concept afgelopen zomer gelanceerd werd in Den Bosch, haalde de organisatie het rad naar Groningen.

Een tweede rad staat inmiddels in Amsterdam, op het terrein bij beursgebouw RAI Amsterdam. Het is de bedoeling om de attractie tot en met zondag 3 januari te laten staan. Zolang de beperkingen voor de horecabranche gelden, blijft het Smakenrad echter dicht.

Voucher
Wie een reservering gepland had voor de komende periode, ontvangt een voucher. In Groningen had het rad open moeten zijn tot en met zondag 18 oktober. Daar kwam de attractie vanavond tot een vroegtijdig einde.

Meer Smakenrad
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be