Attractiepark Toverland

Toverland neemt aanvullende maatregelen voor Halloween Nights

14-10-2020, 18.31 uur | Reacties

Ondanks de aangescherpte landelijke coronamaatregelen gaat Toverland door met de Halloween Nights. Dat heeft de directie van het Limburgse attractiepark vandaag op eigen initiatief besloten. Wel worden er aanvullende maatregelen genomen. Alle halloweenattracties blijven geopend.

Tijdens de Halloween Nights, als het park open is tot 23.00 uur, vindt er de hele dag géén alcoholverkoop plaats in het park. Ook het nuttigen van alcoholische dranken die van huis zijn meegenomen, is op deze dagen niet toegestaan. "Hier zal op gehandhaafd worden", vertelt een woordvoerster.


ZIE OOK: Toverland wil doorgaan met Halloween Nights ondanks annulering Walibi

Alle souvenirwinkels sluiten om 20.00 uur. Bedieningsrestaurant The Flaming Feather gaat vanaf morgen - donderdag 15 oktober - helemaal niet open. Verder belooft het park extra te zullen toezien op de maximale groepsgrootte van vier personen uit verschillende huishoudens. Het dragen van mondkapjes wordt voorlopig niet verplicht.

Scare zones
De scare zones Fiesta de los Muertos, DesTroy, Shadows of the Sea, Cirque - Royal Edition en Morgana's Frozen Knights kunnen blijven bestaan, net als de vier belevingen Maison de la Magie, The Witches Forest, Fear The Woods en Trapped. Voor de acteurs komt er een tweede overdekte locatie waar ze gegrimeerd kunnen worden, zodat zij onderling genoeg afstand kunnen houden.

Afgelopen weekend maakte Walibi Holland bekend dat alle halloweenactiviteiten per direct geschrapt zouden worden. Bezoekers bleken zich in de praktijk niet aan de coronaregels te houden. Daarop liet Toverland al weten dat het park van plan was om gewoon door te gaan met de Halloween Nights.

ZIE OOK: Nieuwe coronamaatregelen: pretparken en dierentuinen blijven open, kermissen gaan dicht

Reacties