Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Foto's: zo verloopt een halloweenavond in Avonturenpark Hellendoorn

16-10-2020, 23.59 uur

Avonturenpark Hellendoorn heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de halloweenavonden in het pretpark dit jaar rustig verlopen. Zo wordt er niet gewerkt met vaste scare zones, maar mogen alle acteurs door het hele park bewegen. Op die manier voorkomt men dat bezoekers zich op vaste plekken verzamelen.

In coronatijd is groepsvorming immers uit den boze. Verder ligt de focus tijdens de avondopenstellingen op gezinnen met kinderen in plaats van de oudere jeugd. Horrorevenement Screams gaat niet door. Daarvoor in de plaats kwamen drie Heksendoorn-avonden, op woensdag 14, zaterdag 17 en zaterdag 24 oktober.

Het park is dan open tot 22.00 uur, de attracties tot 21.30 uur. Er gaan twee spookhuizen open: Horror Hotel en Death Lab. Het dragen van mondkapjes is daar verplicht. Acteurs proberen zo veel mogelijk anderhalve meter afstand te houden van bezoekers. In bijna het hele park wordt eenrichtingsverkeer gehanteerd.

Rioolrat
Hellendoorn heeft het dragen van een mondkapje inmiddels ook verplicht gesteld in vier binnenlocaties, namelijk de souvenirwinkel bij de entree, darkride Discovery Club, achtbaan Rioolrat en het Gouden Theater Paleis. Eerder ging het op die plekken om een advies.

De eerste halloweenavond is woensdag zonder grote problemen verlopen. "We houden het bezoekersaantal bewust laag en we maken ook niet veel reclame voor de avonden", vertelt marketingdirecteur René Peul aan Looopings. "Zo zorgen we ervoor dat het rustig en veilig blijft."































Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be