Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Video: spectaculaire lichtshow bij Walibi-achtbaan Lost Gravity

14-10-2020, 23.28 uur

Met de annulering van de Halloween Fright Nights in Walibi Holland zijn ook enkele bijzondere belevingen stopgezet. Het pretpark had dit jaar aangekondigd dat verschillende attracties een speciaal halloweenthema zouden krijgen. Eén daarvan was achtbaan Lost Gravity.

Walibi zorgde bij de 32 meter hoge rollercoaster voor een sensationele lichtshow met dancemuziek en dansers. De effecten waren slechts twee avonden te zien. Wie er niet bij was, krijgt dankzij videobeelden een indruk van hoe de toevoeging eruitzag.

De aanpassing was bedoeld als een knipoog naar het verleden. Halloweenfans van het eerste uur zullen de soundtrack nog herkennen uit spookhuis Club Roxy, dat tussen 2007 en 2010 in Walibi te vinden was. De Halloween Fright Nights bestaan in 2020 twintig jaar.

Reuzenrad
Naast Lost Gravity werden ook de achtbanen Goliath en Untamed voorzien van een nieuwe lichtshow. Verder konden bezoekers met behulp van een grote rode knop lichteffecten activeren bij reuzenrad La Grande Roue. In het draaiende huis Merlin's Magic Castle werden bezoekers verrast met horrormuziek.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be