Walibi Holland

Video: spectaculaire lichtshow bij Walibi-achtbaan Lost Gravity

14-10-2020, 23.28 uur | Reacties

Klik hier om je te abonneren op ons YouTube-kanaal

Met de annulering van de Halloween Fright Nights in Walibi Holland zijn ook enkele bijzondere belevingen stopgezet. Het pretpark had dit jaar aangekondigd dat verschillende attracties een speciaal halloweenthema zouden krijgen. Eén daarvan was achtbaan Lost Gravity.

Walibi zorgde bij de 32 meter hoge rollercoaster voor een sensationele lichtshow met dancemuziek en dansers. De effecten waren slechts twee avonden te zien. Wie er niet bij was, krijgt dankzij videobeelden een indruk van hoe de toevoeging eruitzag.


ZIE OOK: Schrale troost voor Walibi: nieuwe halloweenattractie Wicked Woods zeer goed ontvangen

De aanpassing was bedoeld als een knipoog naar het verleden. Halloweenfans van het eerste uur zullen de soundtrack nog herkennen uit spookhuis Club Roxy, dat tussen 2007 en 2010 in Walibi te vinden was. De Halloween Fright Nights bestaan in 2020 twintig jaar.

Reuzenrad
Naast Lost Gravity werden ook de achtbanen Goliath en Untamed voorzien van een nieuwe lichtshow. Verder konden bezoekers met behulp van een grote rode knop lichteffecten activeren bij reuzenrad La Grande Roue. In het draaiende huis Merlin's Magic Castle werden bezoekers verrast met horrormuziek.

ZIE OOK: Honderden Walibi-acteurs blijven verslagen achter na annuleren Halloween: 'Klap komt extra hard aan'

Reacties