Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Nieuwe halloweenattractie Walibi Holland blijft voorlopig dicht

10-10-2020, 14.52 uur

De Urban Legends Express, één van de nieuwigheden van de Halloween Fright Nights in Walibi Holland, gaat vandaag niet open. Het pretpark heeft het klassieke Walibi Express-treintje getransformeerd tot een horrorrit met acteurs. Tijdens de voorpremière op vrijdagavond trad er echter een technische storing op.

Die kan vanavond niet verholpen worden, bevestigt een Walibi-woordvoerster aan Looopings. Voor Walibi komt het probleem op een pijnlijk moment: het attractiepark is vandaag helemaal uitverkocht. Of de attractie morgen wel weer opengaat, is volgens de voorlichtster nog onduidelijk.

De Urban Legends Express is één van de weinige halloweenbelevingen waar dit jaar niet bijbetaald voor hoeft te worden. Een ritje in de trein kan normaal gesproken gratis geboekt worden via het digitale reserveringssysteem Fast Lane.

Meer Walibi Holland
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be